Saltar a continguts

Associació de Veïns del barri de Volpelleres

Navegació

 
 

Menú principal

Contactar

Imatge de complement
Digue'ns la teva
Un bon lloc per fer-nos arribar suggerències, propostes, reclamacions...

Dirigeix-te a l'adreça de correu electrònic volpelleres@gmail.com o omple aquest formulari. D'una manera o una altra, sempre mirare'm d'atendre-ho en el menor termini de temps possible.

Qualsevol informació, queixa, suggerència, idea, etc. sempre serà benvinguda. Tant pel Barri com per l'Associació (o inclús per aquesta pàgina web). Perquè d'això es tracta, que tots participem, que ho fem tot entre tots.


* Camps obligatoris
En compliment d'allò establert en la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, t'informem que mitjançant la complimentació del present formulari, les teves dades personals quedaran incorporades a la base de dades de l'ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DEL BARRI DE VOLPELLERES, amb la finalitat de poder-te oferir resposta a la informació que ens has sol·licitat, facilitat i/o suggerit.
Així mateix, t'informem de la possibilitat d'exercir, en qualsevol moment, els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, a l'adreça de correu electrònic volpelleres@gmail.com
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats