Saltar a continguts

Associació de Veïns del barri de Volpelleres

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

 
 

Menú principal

L'Associació

Volpellerencs...
...ja tenim una associació de veïns!!!

L'hem creat com a punt de trobada i debat dels temes que més ens amoïnen i, sobretot, per ajudar al barri a tirar endavant. No volem que quedi a mig fer, ni que acabi com un barri dormitori.

Creiem que és important compartir l'espai públic i coneixe'ns. Ens agradaria fomentar les trobades a la fresca i les petites xerrades entre veïns. En aquest sentit, volem fer activitats d'esbargiment per a grans i petits. Només així aconseguirem crear teixit social en aquest barri tant nou.

Volpelleres és una de les zones de Sant Cugat que més pateix la crisi econòmica. Per això, ens trobem amb equipaments municipals construïts que no estan en marxa, com ara el mercat, o bé amb els que encara s'han de fer: la residència per a la gent gran, l'escola bressol o el centre cívic esportiu, a banda dels locals municipals sense comercialitzar, els solars bruts o el deficitari estat de les voreres i del mobiliari urbà.

Volem fer del nostre Barri un lloc millor i per això et necessitem. Volem sentir el que tens a dir i que ens donis un cop de mà. PARTICIPA I ASSOCIA'T. La quota anual és de 10 euros, i pels menors de 18 anys és gratuït.

solar buit
Què volem? En què estem treballant?

1. La neteja i el tancat de solars, i la retirada de banderoles i de cartells publicitaris de promocions immobiliàries que no comptin amb permís municipal.

2. Impulsar la comercialització de locals i del Mercat Municipal de Volpelleres.

3. L'explotació de solars municipals, el desenvolupament urbanístic dels quals no estigui previst dur a terme en un curt període de temps, per a fins d'interès general dels veins (horts urbans, activitats lúdiques i d'esbarjo, etc).

4. La reposició de voreres, paviment i resta de mobiliari urbà deteriorat.

5. La integració del Bosc de Volpelleres a la vida del Barri.

6. L'increment de les zones verdes i jardins i la millora de les zones d'esbarjo infantil, així com la implantació de noves instal.lacions esportives de lliure accés (camp de futbol, cistelles de bàsquet, taules de ping-pong, etc).

7. L'augment de la freqüència dels serveis de manteniment del Barri, la millora de la il.luminació viària i la senyalització de les parades d'autobús.

8. La implantació de nous serveis necessaris per al Barri: llar d'infants, biblioteca, etc.

9. L'increment de les rondes de vigilància al Barri per part de Mossos d'Esquadra i de la Policia Local.

10. La implantació de mesures per a la reducció de la contaminació acústica als principals eixos viaris (Avinguda de la Clota).

11. La promoció d'activitats culturals, infantils i de lleure al Barri.