Saltar a continguts

Associació de Veïns del barri de Volpelleres

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

 
 

Menú principal

NOVA WEB

Tot i que mantindrem accessible aquesta JA TENIM NOVA WEB!!! Adaptada als dispositius mòbils i molt més actualitzada, a on s'anirà posant tots els continguts relacionats amb el Barri i d'interès per a tots els veïns/veïnes. La trobeu a...

http://www.avbv.org

Benvingut/benvinguda...

...a la web de l'AVBV, allotjada dins el portal d'Entitats de Sant Cugat. També ens trobaràs a Facebook i a Twitter... ESTEM PREPARANT UNA NOVA WEB MÉS MODERNA I DINÀMICA, AMB CONTINGUTS MÉS ACTUALITZATS. ESTIGUEU PENDENTS QUE AVIAT ESTARÀ DISPONIBLE!!!

Associa't...

...i fes d'aquest el teu espai de trobada i comunicació amb la gent del Barri. El teu suport i el del major nombre possible de gent ens referma i dóna més representativitat i pes a l'hora de tractar les qüestions que plantegem a l'Ajuntament i resta d'organismes. Si vius al Barri i encara no ets soci/sòcia... ja trigues! ;)

Continguts actuals...

Encetàvem la web amb mínims i voluntat que anés creixent... és a la nova a on ara ho trobaràs tot. Aquí pots veure: QUI SOM (l'AVBV, què volem, organització, on som), NOTÍCIES (d'interès per al Barri), FOTOGALERIES, DOCUMENTS (de la pròpia AVBV i "Recull de premsa") i ENLLAÇOS (de Sant Cugat, de l'AVBV i dels col·laboradors).

...i continguts futurs

A la nova web volem comptar amb AGENDA (actes i activitats del Barri); BUTLLETÍ periòdic (per correu electrònic); FÒRUMS de participació; ENQUESTES (per decidir prioritats i modes d'actuació); TAULELL D'ANUNCIS (guia comercial i de serveis: compra/venda; compartir cotxe, banc del temps, etc.)... i una part d'aquests serveis d'accés i/o benefici exclusiu per als associats.